Åt rätt håll.. =)

Jag har börjat hitta rätt i min tillvaro känns det som:
  • Trivs på min praktik ( dock kan det bli rätt långtråkigt när vi får brist på arbetsuppgifter.. men det känns inte så hemskt i slutändan =) )
  • Träffar en tjej ( Sandra ) som gör mig lycklig ^^
  • Har ingen direkt brist på vänner, bara brist på tid att träffa dem =)

Det jag längtar efter just nu är att mina studier ska ta slut, och att jag förhoppningsvis ska kunna få anställning här där jag praktiserar.
Sen vore en egen lägenhet, körkort och bil väldigt intressant att lösa, men det är inget jag tänker lägga ned för mycket tid på förns jag har ett jobb ;)
(utan pengar att betala allt det där så är kommer jag ändå inte kunna skaffa det, så, ett steg i taget ^^ )

Just ja! Har beställt en ny tele! :D Borde kunna hämta ut den idag efter jobbet, men har jag otur så kommer den inte till mitt utlämningsställe förns på måndag :/
Fast det kanske är bäst så, annars lär jag bli lite tråkig för Sandra i helgen, och det vill jag ju inte :$

På tal om Sandra, ska dit ikväll! :D *längtan växer*
Har lyckats lova hennes föräldrar att gå igenom alla deras datorer ( jag är verkligen en "PC-bitch", kan inte låta bli att fixa till datorer :$ ) så det finns redan en "risk" att jag kommer fastna i allt det :$
Men jag tänker göra mitt allra bästa för att sätta henne i fokus för min uppmärksamhet, så hon inte känner sig "bortglömd" :$ ( för jag är ju trots allt där i första hand för att träffa henne, INTE för att fixa hennes familjs datorer.. ;) men för "PC-bitchen" är det svårt att låta datorerna vara :$ )

Sen så ska jag ju även träffa Reach/Micke i helgen! :D
Det är jobbigt att ha en av sina närmsta vänner bo 50mil bort :/
( blir ju inte så värst "nära" då ju ;P lite mer allvarligt dock, en vän som betyder mycket vill man inte ha så långt bort ifrån en :/ )

Sitter på jobbet nu och _VILL_ jobba, men pga brist av uppgifter just nu sitter jag med Ipoden igång och skriver här, men trots det älskar jag min arbetsplats ^^
Roliga och trevliga arbetskamrater, rätt kompetenta dessutom ;)
( känner mig nästan lite dålig när jag är här, men dem har ju jobbat med grejerna bra mycket längre än mig så det är ju lätt att förstå ;) )

Nä, nu ska jag väl ta och försöka hitta nåt arbete, vi höres gott folk!

*Skickar en massa slängkyssar till Sandra* ^^
Händelse och tankar | | Kommentera |
Upp